Siirry suoraan sisältöön

Voita Kekkilä Kotikompostori 230 L Kestävä / Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Keräämö Oy, Tiedepuisto 4C, 28600 Pori

Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 16.4.2024 ja päättyy 31.5.2024 kello 23:59. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 1.6.2024

Osallistuminen

Osallistu arvontaan ottamalla Keräämön Facebook tai IG-tili seurantaan ja kirjoita kommentteihin miten aiot hyödyntää mullan.

Kilpailuun voi osallistua somekanavissamme Facebookissa ja Instagramissa.

Voittajan arvonta

Voittaja arvotaan Keräämön toimesta. Otamme yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.

Palkinto

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Kekkilä Kotikompostori 230 L Kestävä. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto on noudettavissa kesäkuussa 2024. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomeen. Keräämö ei vastaa mahdollisesti postin kuljetuksen aikana kadonneista tai vaurioituneista palkinnoista.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kisaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Kilpailun palkinnoista maksettavista veroista ja maksuista vastaa järjestäjä. 

Muut ehdot

Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa epäasialliset julkaisut ja kommentit. Huomioitavaa on, että kisa ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity näihin tai vastaavaan mediaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Keräämö ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.