Siirry suoraan sisältöön

Siirry e-laskuuun, voita Puuvillan lahjakortti

Järjestäjä

Keräämö Oy, Tiedepuisto 4C, 28600 Pori

Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 6.10.2023 ja päättyy 30.11.2023 kello 23:59. Voittajat julkistetaan 1.12.2023

Osallistuminen

Vaihda paperinen Keräämön lasku e-laskuksi ja osallistut arvontaan.
Arvonnassa on automaattisesti mukana e-laskun Keräämön kanssa jo tehneet.

Voittajan arvonta

Voittaja arvotaan Keräämön toimesta. Arvonta suoritetaan niiden asiakkaiden kesken, joilla on Keräämön e-lasku käytössä viimeistään 30.11.2023. Otamme yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa tiedoksi antamisesta, arvotaan uusi voittaja.

Palkinto

Arvomme 3 kpl 100€ lahjakortteja Kauppakeskus Puuvillaan. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Lisätietoa Puuvillan lahjakortista

Muut ehdot

Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa epäasialliset julkaisut ja kommentit. Huomioitavaa on, että kisa ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity näihin tai vastaavaan mediaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Keräämö ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.