Siirry suoraan sisältöön

Onko taloyhtiönne valmistautunut jätelain muutokseen?

Uuden jätelain myötä Keräämö Oy vastaa tammikuusta 2024 lähtien taloyhtiöiden pakkausjätteiden (muovipakkaukset, kartonkipakkaukset, lasipakkaukset ja metalli) kuljetusten organisoinnista ja niihin liittyvästä asiakaspalvelusta. Sekajätteen ja paperin kuljetusasioissa isännöitsijät ja asukkaat voivat asioida edelleen suoraan astioita tyhjentävän kuljetusyrityksen kanssa. Biojätteen erilliskeräys siirtyy Keräämölle keväällä 2024. Lue infokirje isännöitsijöille ja taloyhtiön edustajille

Taloyhtiö-info ti 12.9.2023

Aiheena oli pakkausjätteiden kuljetusten siirtyminen Keräämölle ja käytännön asiat sen ympärillä. Tilaisuudessa paikalla mm. Keräämön toimitusjohtaja Jaakko Nirhamo, logistiikkapäällikkö Jouni Kaiku ja kehittämispäällikkö Tarja Räikkönen.

uutiskirje

Pysyt ajantasalla muutoksista tilaamalla Keräämön uutiskirjeen taloyhtiölle.

MITÄ JÄTEASTIOITA TALOYHTIÖ TARVITSEE?

Erilliskeräysvelvoite hyötyjätteille määräytyy kiinteistöllä olevien huoneistojen lukumäärän mukaan kunnan jätehuoltomääräyksissä.

YLI 10 ASUNNON TALOYHTIÖN JÄTETILASSA KERÄTÄÄN SEKAJÄTTEEN LISÄKSI

  • biojätettä
  • kartonkipakkauksia
  • muovipakkauksia
  • lasipakkauksia
  • metallia
  • paperia

5-9 ASUNNON TALOYHTIÖISSÄ SIIRRYTÄÄN SAMAAN ASTIAMÄÄRÄÄN 1.1.2024.

Minkälainen on hyvä jätepiste? Mitkä asiat ovat tärkeitä huomioida kun astioita tulee enemmän?

Neuvonnalta apua lajittelun opastukseen

Keräämö on taloyhtiöiden apuna lajittelun edistämisessä ja tulemme tarvittaessa kertomaan vaikkapa taloyhtiön kokoukseen tai asukasiltaan lajittelusta ja kierrätyksestä. Tilaa lajitteluohjeet tai neuvontakäynti: neuvonta@keraamo.fi tai numerosta 044 701 2500.