Siirry suoraan sisältöön

Sähkö- ja elektroniikkalaiteromua (SER) ovat käytöstä poistetut laitteet, jotka toimiakseen tarvitsevat sähkövirtaa, akkua, paristoa tai aurinkoenergiaa. Myös kaikki lamput lukuun ottamatta hehku- ja halogeenilamppuja ovat sähkölaitteita. 

  • Jääkaapit, pakastimet, liedet, pesukoneet 
  • Tv, tietokoneet 
  • Porakoneet, hiomakoneet ym työkalut 
  • Valaisimet ja kodin pienlaitteet  

Sähkölaiteromua otetaan vastaan lajitteluasemilla Tiiliruukissa ja Merikarvialla sekä kiertävilla asemilla Keräämön alueella. Katso paikkakuntasi vastaanottopisteiden Kiertävän Keräämön aikataulu ajankohtaista osiosta tai seuraa somekanaviamme facebookissa ja IG:ssä @keraamo_oy

Sinua lähimmän kierrätyspisteen löydät www.kierratys.info  

  

Ajankohtaista

Biokirje on postitettu keräämön pohjoisen alueen asukkaille

Pohjoisen alueen kiinteistön omistajat tulevat saamaan Keräämöltä kirjeen helmikuun viimeisellä viikolla, jossa on toimintaohjeet, miten oma valinta biojätteen keräyksestä ilmoitetaan. Asukkaiden tulee ilmoittaa Keräämölle 15.4 mennessä, mikä vaihtoehto on juuri heille paras. Valitseeko pihaan biojäteastian omaan käyttöönsä, muodostaako naapurustosta biokimpan vai kompostoiko?

Lue koko juttu

Biojäteastioiden tyhjennysmaksut valmisteilla

Porin seudun jätehuoltojaosto valmistelee 1.6.2024 voimaan tulevaa jätetaksaa. Uuteen taksaan määritellään nyt myös biojäteastioiden tyhjennyshinnat.

Lue koko juttu

Biojätteiden kuljetusurakoitsija on valittu

Keräämö Oy on kilpailuttanut biojätteiden keräämisen ja kuljettamisen avoimella julkisella kilpailutuksella. Taustalla on jätelain muutos, jonka myötä biojätteiden kuljetukset siirtyvät kuntien vastuulle.

Lue koko juttu