Siirry suoraan sisältöön
.

Insinööri AMK Jouni Kaiku on nimitetty Keräämön logistiikkapäälliköksi 5.6.2023 alkaen. Kaiku siirtyy Keräämön logistiikkapäälliköksi Salon Hyötykäyttö Oy:n kehitys- ja myyntipäällikön tehtävästä. Ennen tätä hän on toiminut pitkään jätehuollon asiantuntijatehtävissä Veikko Lehti Oy:ssä.

Jätelain uudistumisen myötä kunnalliset jätehuoltoyhtiöt ryhtyvät hoitamaan pakkaus- ja biojätteiden kuljetuksia koko Suomessa. Logistiikkapäällikkönä Jouni Kaiku vastaa Keräämön kuljetusjärjestelmän rakentamisesta, kilpailuttamisesta ja yhteistyöstä kuljetusliikkeiden kanssa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme logistiikkapäällikön tehtävään kokeneen kiertotalouden ammattilaisen, joka ymmärtää tehtävän ja toimintaympäristön haasteet sekä näkee kokonaiskuvan”, sanoo Keräämön toimitusjohtaja Tiina M.Toivonen.

Jouni Kaiku kertoo olevansa innoissaan, kun pääsee katsomaan tuttua alaa uudesta näkökulmasta. Pitkään alalla olleena on ollut hienoa nähdä, miten jätehuolto on kehittynyt kaatopaikka-ajoilta kohti kiertotaloutta. Mielenkiinnolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja miten ala kehittyy.

Lisätietoja
Keräämö Oy, toimitusjohtaja Tiina M. Toivonen p. 044 701 3342, tiina.m.toivonen@keraamo.fi
Keräämö Oy. logistiikkapäällikkö Jouni Kaiku, jouni.kaiku@keraamo.fi