Siirry suoraan sisältöön
.

HANGASSUON JÄTEKESKUKSEN MAANANTAI AUKIOLOAIKA MUUTTUU

Hangassuon jätekeskuksen maanantain aukioloaikaan tulee muutos 6.11.2023 alkaen. Jätekeskus on aiemmin ollut auki maanantaisin klo 21 asti, mutta vähäisen käytön vuoksi aukioloaikoja yhtenäistetään ja palvelemme asiakkaita marraskuusta lähtien joka arkipäivä ma-pe klo 7-18.00.

MERIKARVIAN KROOKAN LAJITTELUASEMA
Keräämön Krookan lajitteluasema on suljettu pyhäinpäivän vuoksi la 4.11.2023. Lajitteluasema on avoinna poikkeuksellisesti la 11.11 klo 10-12.

VAARALLISTEN JÄTTEIDEN KERÄYKSET NOORMARKUSSA JA LAVIASSA

Vaarallisten jätteiden keräykset Noormarkussa ja Laviassa siirtyy la 4.11 pyhäinpäivän vuoksi lauantaille 11.11. Keräysauto on paikalla la 11.11 klo 9-11 Noormarkussa (Rauhalammintie 2) ja Laviassa (Porintie 4) klo 12-14.


Aiheita, jotka voisivat kiinnostaa sinua

Vaarallisten jätteiden vastaanottopaikat

Keräykset on tarkoitettu kotitalouksien vakituisessa ja vapaa-ajan asumisessa syntyville vaarallisille jätteille. Keräykset ovat koko alueen asukkaiden käytössä keräys- tai asuinkunnasta riippumatta. Tuo öljyt keräyksiin käsin nosteltavissa kanistereissa, ellei keräyksessä ole mainintaa öljyn imuauton paikalla olosta. Kiertävissä keräyksissä emme vastaanota käsisammuttimia. Vastaanottopaikat
Lue lisää

>

>