Siirry suoraan sisältöön
.

Keräämön hallitus on nimittänyt DI Jaakko Nirhamon toimitusjohtajaksi 1.7.2023 alkaen. Nirhamo siirtyy Keräämön toimitusjohtajan tehtävään ruotsalaisen Metacon Ab:n pohjoismaiden liiketoiminnan kehitysjohtajan tehtävästä. Hänellä on laaja-alainen kokemus eri johtotehtävistä mm. Turun Satamassa myyntijohtajana ja varatoimitusjohtajana sekä Porin Sataman satamajohtajana ja ensimmäisenä toimitusjohtajana.

” Yhtiön toiminta on alkumetreillä ja on hienoa, että saamme Keräämön uudeksi toimitusjohtajaksi vahvaa johtamis- ja taloushallinnon kokemusta omaavan henkilön. Näistä lähtökohdista uudella toimitusjohtajalla on erinomaiset edellytykset lähteä kehittämään Keräämöä menestyksellisesti tulevaisuuteen”, sanoo Keräämön hallituksen puheenjohtaja Liisa Laurila.

” Kiitos Keräämö Oy:n hallitukselle luottamuksesta! Odotan innolla, että pääsen aloittamaan yhteistyön ammattitaitoisen henkilöstön, omistajakuntien ja sidosryhmien kanssa. Kiertotalous tulee kehittymään voimakkaasti tulevaisuudessa ja on hienoa päästä siihen kehitykseen osalliseksi” sanoo Jaakko Nirhamo.

Lisätietoja antaa: Liisa Laurila, hallituksen puheenjohtaja puh. 050 376 6544